Ghid

Principiile generale de construcţie a gardurilor

Principiile generale de construcţie a gardurilor

Gardul poate oferi multe beneficii pentru fiecare casă şi familie care locuieşte în ea. Probabil odată ce a apărut ideea de a îngrădi teritoriul sunteţi în căutarea protecţiei vieţii private sau crearea unei bariere de zgomotul de stradă. Nevoile şi obiectivele dvs. vă vor ajuta să determinaţi ce tip de gard vă doriţi. Piaţa modernă vă oferă o varietate exceptională de garduri realizate din diverse materiale. Noi însă Vă oferim garduri decorative din beton armat de calitate înaltă.

Planificarea pentru construirea gardului şi lucrările de  pregătitre

Înainte de a începe construirea unui gard de orice tip, este nevoie să luaţi în  considerare unele lucruri.

De cele mai multe ori autorităţile municipale şi raionale cer respectarea legilor în construcţie.

Următorul punct care necesită atenţia dumneavoastră, sunt căile şi comunicaţiile subterane. Ultimul pas este de a găsi structura teritorială a teritoriului dvs.. Trebuie să ştiţi exact unde trece linia hotarului teritoriului dvs., să nu treceţi pe teritoriul vecinului.

Planificarea anticipată şi proiectarea gardului sunt importante. Nu veţi şti cât de mult material aveţi nevoie, daca nu petreceţi calculaţiile de planificare.

Pasul următor este de a determina poziţia porţii. Montarea gardurilor în cele mai multe proiecte de construcţie este asemănătoare.

Astfel, în scopul pregătirii, trebuie să măsuraţi zona de instalare, să decideţi unde vor fi instalaţi plilonii de gard şi punctele de intrare, adică porţile. Astfel, veţi primi numărul exact de piloni necesari. Instalarea unui gard se începe cu lansarea unei funii de la un pilon la altul. Aceasta vă permite să definiţi în mod clar perimetrul viitorului gard, numărul de stâlpi, şi veţi fi capabili să determinaţi numărul de panouri necesare. Apoi, aveţi nevoie să puneţi bazele pentru sprijinirea pilonilor cu puţin beton. Dacă aveţi de gând să instalaţi porţile, acestea sunt plasate între pilonii respectivi.

Gardul din beton este preferat de acei proprietari, care apreciază calitatea adevărată şi fiabilitatea. În plus faţă de caracteristicile de rezistenţă ridicată şi o durată lungă de viaţă, gardurile de beton sunt caracterizate prin eficienţă, uşurinţă în instalare.

Iacobaş Construct SRL produce garduri de beton din anul 2003. Specialiştii noştri au dezvoltat multe soluţii originale de design, care fac unice gardurile noastre. De asemenea, este important să reţineţi că în fiecare an compania crează noi modele de garduri care se produc permanent.

Ca elemente de bază sunt panourile de gard din beton şi pilonii.

Panourile sunt de dimensiuni standard 200x50x4,5 cm, dar compania produce şi panouri de alte dimensiuni, cum ar fi 200x25x4,5cm, 200x100x4,5cm.

Pilonii pot fi simpli sau ornamentaţi, ei sunt proiectaţi pentru una, două, trei, patru panouri. Pilonii pot fi selectaţi  în funcţie de înălţimea dorită a gardului. Înălţimea pilonilor pentru garduri începe de  la 1m pînă la  2.8 m.

Înălţimea gardului este determinată de numărul necesar de panouri instalate.

Astfel, aveţi posibilitate să construiţi garduri de beton de diferite înălţimi.

Iacobaş Construct SRL oferă clientilor mai mult de 60 de tipuri de panouri de diferite ornamente. Deosebit de variate sunt panourile destinate de a fi instalate în partea de sus a gardului. Varietatea de panouri permite să faceţi gardul din beton foarte atractiv şi deosebit.

Datorită unui asortiment mare de panouri, clienţii Iacobas Construct SRL au posibilitatea de a utiliza combinaţii diferite în construcţia gardurilor.

Opţiuni pentru combinarea panourilor, există multe, însă fiecare conbinaţie pe care o veţi face poate fi unică.

În plus, panourile alese pot fi unice, dacă aveţi posibilitatea să le vopsiţi în mod particular.

Back to list